HEM OM OSS

Vill du veta mer om Hundassistansen?

Här nedan kan du läsa mer om Hundassistansen. Vad vi gör, vilka vi är & vad vi erbjuder för tjänster till hundägare.

PngItem_2097621

Vilka är vi

Vilka är vi & vad gör vi?

Läs mer här nedan

För hundar.
För hundägare.
För hela familjen.

Vi arbetar med och för hundägare och hundar där vi erbjuder ett skydd om något skulle inträffa som gör att människor tillfälligt eller permanent inte kan ta hand om sin hund. Med våra tjänster vill vi skapa en beredskap och en möjlighet för hundägare igenom att planera om något skulle inträffa.

Människor kan plötsligt bli sjuka, vara med om en olycka eller gå bort. Stundtals kan hundägarens ofrivilliga frånvaro leda till att hunden lämnas ensam under tiden som hundägaren exempelvis återhämtar sig från en tillfällig sjukdom, behöver uppsöka sjukhus och där efter plötsligt bli inlagd, kanske efter en olycka. Tillsammans med andra hundägare vill vi skydda hundar och undvika att de lämnas ensamma. 

Du som är en hundägare ska inte behöva känna dig otrygg om något inträffar som resulterar i att du inte har något annat väl än att lämna din hund ensam. Om en hundägare inte har något annat val än att lämna sin hund ensam kan andra aktörer eller myndigheter gripa in och omhänderta hunden för djurets bästa, detta leder oftast till att andra dyra kostnader uppkommer. Hundägare kan undvika  tjänsten Trygg Hundassistans.

Vår hundpassning är trygg, säker och kärleksfull. En tillfällig trygg plats för en hund innebär att vi tar hand om hunden under tiden som hundägaren inte kan och där efter lämnar vi tillbaka hunden i ett lika gott skick som innan. Vi erbjuder dagpassning och dygnspassning. Om en hundägares livssituation ändras så pass att personen avlider erbjuder vi adoption där hundägaren har möjligheten att lämna sin yttersta vilja om vad som ska hända med hunden. I samråd med hundägaren gör vi så gott vi kan för att uppfylla önskemålet.

Hos oss kan hundägare känna sig trygga med att vi skyddar hunden igenom att vi erbjuder en trygg plats, både tillfälligt och permanent när en hundägare behöver sjukvård i mer än 24 timmar eller vid dödsfall. Vi erbjuder flera alternativ: hundvakt, hundpassning i hundhotell eller hundpensionat.

En hund är inte bara ett husdjur, det är en vän och en kär familjemedlem. Människor spenderar mycket tid med sina hundar, man älskar dem och vill deras bästa. Likaså är det för oss. När vi får ta hand om andras hundar ger vi dem den kärlek och omsorg som de behöver.

Hundassistansen finns till för den omtänksamme hundägaren.

Webbplatsen www.hundassistansen.se är en del av Svensk Djurassistans AB, ett bolag som tillhandahåller flera olika tjänster för djur, bland annat skydd och omsorg till hundar och hundägare.